Hem » Simtävling » Tidtagning
Tidtagning

Tidtagning

Tidtagning vid simtävling

Det finns stora tävlingar och små tävlingar. Alla lika viktiga. Det kan vara en enkel liten klubbtävling, som, kanske en fredagkväll,  skapar intresse och engagemang och tar en individ eller grupp vidare mot höjderna. Då kan en tävling egentligen inte bli bättre.

Varje typ av simtävling kräver sin ledare, sin förutsåttning och sin utrustning. Med vårt breda sortiment, kommer Du under denna rubrik hitta produkter för tidtagning vid simtävlingar, stora som små. Från traditionella tidtagarur, via "Smartwatch" (se at.nr. K5118) till elektronisk utrustning. När det gäller el-tidtagningen har vi valt att arbeta med ALGE Timing, ett seriöst företag från Österrike som under många år sålt sina produkter i syd-Europa och Asien, men som vid inomhus-EM i Herning Danmark 2013 tog plats på den stora scenen med uppföljning på utomhus- EM i Berlin 2014. Kvaliten är hög, så väl som leverans dugligheten och du kan koppla ihop ALGEs produkter med andra på marknaden som Colorado och Omega. Plusvärdena sttter i ökad driftsäkerhet, längre payoff- time, men framför allt i unik oöverträffad teknikutveckling med möjlighet för fler mätvärden än som hittills funnits.

Vill Du veta mer, har Du några frågor, skicka ett mail till info@freker.se eller ring 042-34 76 70, så hörs vi. Välkommen.

  • K5002 Frekers tidtagarur, med ett minne av de 100 senaste tagna tiderna
    Art nr. K5002
    från 560 kr
    från 23 kr / mnd.

Välkommen till butiken

Vänligen välj om du vill handla i butiken som privatkund, förening/företag eller som stat/kommun