Hem » Simutrustning » Simfenor » DMC ELITE Fins
 • Välj bland 4 färger
 • "Halkskydd" på våta bassänggolv.
 • Rosa, en av 4 färger

DMC ELITE Fins

DMC
K8040 Simfena från DMC, med hälrem. En fantastisk simfena tillverkad för simträning. DMC Silicon Swimfins kan ses som lite stora i storleken, framför allt breda i foten.
FÄRG :
STORLEK :
Artnr: K8040LIMEL
Lagerstatus: I lager
298 kr Ord. Pris (395 kr)
Kampanjvara

Specifikation

K8040 Simfenan DMC ELITE Fins, kort simfenan tillverkad i silikon för simträning, och därmed skonsam mot leder, senor och knä/vrister - en simfena tillverkad för att du som simmare skall klara ett bra träningspass. DMC Swimfins var prisad redan innan den nådde Sverige, och då inte bara för sin design. Här är en simfena, vilken liksom Dina skor är producerade i en för vänster och en annan för höger fot, allt för maximal passform. Materialet silikon har fått ett nytt ansikte och fotbladet sin alldeles speciella utformning. De fördelar som finns med DMC Traingfinz, har kopierats in i denna nya simfena, och tillsammans med det speciella för denna fena har det blivit en produkt for the next level. Med dagens språk: Det är en grym simfena. Det "liggande V" i sidorna på simfenans blad ger en centrerad benspark, oanad effektivitet och den ger Dig möjlighet till långa träningspass i tävlingsfart. Silikonen ger yppersta komfort och är mjuk och skön mot huden, men också tillräckligt starkt för att inte gå sönder.

K8040 kan fås i alla de nya färgerna samt rosa och någon/ några annan av de tidigare färgerna. Då försäljningen ökat kraftigt kan det vara så att någon färg är slut i någon storlek, så titta gärna om storleken finns i någon annan färg.

Finns i 5 storlekar: S=36/37, M=38/39, ML=40/42, L=42/44 samt XL=44/47. Simfenan är dock något stor i storlekarna, framför allt är den bred i foten.

Unik, elegant och effektiv gör den alla till vinnare. Unna Dig det bästa. Det är Du värd!

Dela

Blogga om
 • Youtube-kod 1:

Andra varor från samma fabrikat

 • Simfena DMC Elite UV - NYHET - Förbeställ! Leverans ca 10 december 2020 - Sim...
  549 kr
  från 23 kr / mnd.
 • Simfena DMC ELITE UV - orange, NYHET ! Förbeställ nu för leverans ca 10 decem...
  549 kr
  från 23 kr / mnd.
 • K8059 DMC Elite blå special i mjuk silikon, där färgen kan skilja på höger oc...
  Art nr. K8059L
  298 kr
  från 12 kr / mnd.
  ( 499 kr)
 • K8003 DMC TRAINING FINS Orange
  449 kr
  från 19 kr / mnd.
 • Du kanske också är intresserad av

 • K8280 FINIS Footbooties / Tåhättor mjuk o skön för utfyllnad i simfenor. 3 st...
  118 kr
  från 5 kr / mnd.