Hem » Simutrustning » DMC Elite fin Blå special

DMC Elite fin Blå special

DMC
K8059 DMC Elite blå special i mjuk silikon, där färgen kan skilja på höger och vänster fot
STORLEK :
Artnr: K8059L
Lagerstatus: Ej i lager
298 kr Ord. Pris (499 kr)
Kampanjvara

Specifikation

K8059 Dmc special. Vi har fått hem några fenor där färgblandningar har blivit fel. Det kan skilja på vänster och högerfoten. Allt annat är lika med den ordinarie fenan som t ex material och storlek.

DMC Elite simfenan för dig som simtränar, med en höger och en vänster fot för bra passform. Hälremmen gör att du kan sträcka ordentligt på vristen när du simmar.

Simfenan DMC ELITE Fins, kort simfenan tillverkad i silikon för simträning, och därmed skonsam mot leder, senor och knä/vrister - en simfena tillverkad för att du som simmare skall klara ett bra träningspass.

DMC Swimfins var prisad redan innan den nådde Sverige, och då inte bara för sin design. Här är en simfena, vilken liksom Dina skor är producerade i en för vänster och en annan för höger fot, allt för maximal passform.

Materialet silikon har fått ett nytt ansikte och fotbladet sin alldeles speciella utformning. Med dagens språk: Det är en grym simfena.

Det "liggande V" i sidorna på simfenans blad ger en centrerad benspark, oanad effektivitet och den ger Dig möjlighet till långa träningspass i tävlingsfart. Silikonen ger yppersta komfort och är mjuk och skön mot huden, men också tillräckligt starkt för att inte gå sönder.

Finns i 3 storlekar: M=38/39, ML=40/42, L=42/44 . Simfenan är dock något stor i storlekarna, framför allt är den bred i foten.

Unik, elegant och effektiv gör den alla till vinnare. Unna Dig det bästa. Det är Du värd!

Dokument

Dokument (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Simfena DMC Elite UV - NYHET - Förbeställ! Leverans ca 10 december 2020 - Sim...
  549 kr
  från 23 kr / mnd.
 • Simfena DMC ELITE UV - orange, NYHET ! Förbeställ nu för leverans ca 10 decem...
  549 kr
  från 23 kr / mnd.
 • K8003 DMC TRAINING FINS Orange
  449 kr
  från 19 kr / mnd.
 • K8002 DMC TRAINING FINS LIME, mjuk och skön silikonfena som med din V-rail st...
  449 kr
  från 19 kr / mnd.